U wilt de mooiste dag van u leven tot een onvergetelijke dag maken, en dit vastleggen op film. Naast een foto album is een videoreportage de beste manier om de mooiste dag van je leven nogmaals te kunnen beleven. Zo’n bruidsreportage vult uw herinneringen aan, geluiden en bewegende beelden van je zelf, je gasten en situaties die u in de drukte zijn ontgaan. Er word een mix van de feitelijke gebeurtenissen en sfeer van de dag gemaakt. De bruidsreportage wordt gemonteerd compleet met mooie titels en effecten op een DVD of Blue Ray van ongeveer 45-60 minuten in een prachtige hoes.

Ruim voordat de grote dag zal plaats vinden, zal er contact met u worden opgenomen, om het draaiboek van de dag door te nemen. Ook wordt de locatie verkend, zodat bekend is wat de belangrijkste dingen zijn om te filmen. Verder proberen wij u beter te leren kennen om zo een beeld te krijgen van het bruidspaar wie ze zijn en wat ze doen en vooral wat voor film het bruidspaar mooi vindt. Het is per slot van rekening uw dag en uw film en die moet zo worden als u wilt.

Het is ook mogelijk om bv. alleen een kerkelijke inzegening vast te leggen Of alleen het gemeentehuis. Wij maken voor u de bruidsreportage film zoals u hem graag wilt.

Prijzen zijn voor bruidsreportage ’s erg moeilijk vast te leggen ieder bruidspaar heeft andere wensen. Daarom zetten wij ook geen vaste prijzen neer Een bruidsreportage kost ongeveer tussen de € 450,- en € 900,- afhankelijk van uw wensen.

Voor meer informatie voor uw reportage neemt u vrijblijvend CONTACT met ons op.