Wat is digitaliseren?

Digitaliseren is het overzetten van analoog materiaal (video banden, Dia’s, Foto’s op papier) In de computer zodat je er weer heel veel mee kunt. En wat het belangrijkste is dat de kwaliteit niet meer verloren gaat. Een videoband raakt in 10 jaar behoorlijk wat kwaliteit kwijt. het beeld maar ook vaak het geluid vooral het hoog.

Videobanden op DVD

Heeft u boven op zolder ook nog videomateriaal liggen van veel waarde voor u ?
AV Product van der Heide geeft u de gelegenheid om nu eindelijk deze banden eens op DVD te laten zetten. Hoe langer uw banden op zolder of in de kast liggen hoe slechter wordt de kwaliteit AVP van der Heide zet voor u (S)VHS, Hi8, Video 8 , Digital8 en Mini DV tapes voor u op DVD voor een niet al te hoge prijs.

Scannen van dia’s of negatieven

Het tijdperk van de analoge fotografie ligt inmiddels achter ons en inmiddels gebruikt u waarschijnlijk een digitale camera om foto’s mee te maken. Het nadeel hiervan is dat u er een analoge en een digitale fotocollectie op na moet houden. Een mogelijkheid om de analoge dia op DVD of CD te zetten is dan wellicht wat u zoekt.

Overwegingen om wat met uw beeldmateriaal te doen:

Geen poespas meer met een projector maar gemakkeDiaframe2lijk bekijken op PC of TV.
Oude dia’s verliezen langzaam kwaliteit, Dvd’s of Cd’s niet.
Makkelijk verdelen van uw foto’s en onder het nageslacht. Allemaal een Dvd’tje of Cd’tje.
Ruimtebesparing (bijvoorbeeld 6000 dia’s op 1 dvd).
Alle foto’s, negatieven en dia’s zijn (opnieuw) af te drukken.
Origineel cadeau voor bruiloft, jubileum of verjaardag.

Wij hebben een uitstekende oplossing waardoor u gemakkelijk uw dia’s kunt bekijken, bewerken en archiveren. Wij kunnen namelijk uw dia’s overzetten naar cd of dvd. Uw gescande dia’s worden dan als jpg bestanden met een hoge resolutie op een DVD geplaatst. U kunt dan uw dia’s bekijken m.b.v. een Dvd-speler of een computer en eventueel printen.

Voor meer informatie voor uw reportage neemt u vrijblijvend CONTACT met ons op.