Over ons

 

AV Product v/d Heide is sinds 2000 bezig met het vastleggen van bruidsreportages op video. Voorheen was onze naam VRvdH (Videoreportage van der Heide). Omdat we nu ook meer en professioneler bezig zijn met Audio en Video hebben wij onze naam gewijzigd in de naam:

AV Product van der Heide

 

_MG_1495Wij kunnen er voor zorgen dat al uw dierbare momenten op dvd of Blu-ray op een professionele manier worden vastgelegd.  Op het gebied van filmen en monteren hebben wij in de loop der jaren een ruime ervaring opgebouwd. In deze periode hebben wij vele bruiloften vastgelegd alsmede een ruime ervaring opgedaan bij het vastleggen van jubilea en uitvaarten. Ook hebben wij  ervaring met het vastleggen van evenementen met meerdere camera’s.

In het jaar 2000 zijn wij op kleine schaal begonnen met het filmen van bruiloften. Na een tijdje kwamen daar uitvaarten bij wat heel erg dankbaar werk is. Ook werd er steeds meer gevraagd naar het opnemen van concerten en evenementen.  We beschikken op dit moment over 4 camera’s die op afstand te besturen zijn, een beeldmixer en een geluidsmixer zodat we zelf alles kunnen doen. Door dat we op afstand bestuurbare camera’s hebben zijn er minder mensen nodig en word een registratie al snel betaalbaar voor onze klanten.