Beste Jan en Klaske,

Ondanks dat een begravenis toch altijd een droevige gebeurtenis is en meestal onverwachts komt, zoals onze moeder die plotseling overleed. Dan zijn er vele dingen die geregeld moeten worden. Totdat iemand van ons het idee had, om deze gebeurtenis te laten vastleggen. Maar ja waar vind je op zo’n korte termijn iemand die zoiets toch ook een beetje professioneel doet. Totdat ik jullie website tegenkwam en direct contact met opnam. om de volgende dag al opnames te kunnen maken. Nou, dat was dus op zeer korte termijn. Maar dat was voor jullie geen enkele probleem (geweldig). Sommige familieleden stonden er op dat moment wat sceptisch tegenover.

Op de dag van de uitvaart waren jullie al ruim op tijd aanwezig. Tijdens deze uitvaart, waar jullie je werk deden hebben wij jullie totaal niet waargenomen.

Na het seintje dat de DVD gereed was en opgehaald kon worden, kregen we al een zeer goede indruk, na het zien van alleen al van de DVD-hoes. Na het zien van de DVD hoe professioneel dat dit is samengesteld, niets anders dan lof voor jullie werk. Nou, wij vonden het geweldig,en het was ook weer zeer emotioneel natuurlijk om dit terug te zien. Maar wij zijn heel blij dat we dit hebben laten vastleggen. De mensen die er eerst wat sceptisch tegenover stonden, zijn nu helemaal om en zeer blij met hun DVD. Jan en Klaske in een woord geweldig, wat jullie hier van gemaakt hebben.

Mocht er zich bij ons weer een gelegenheid voor doen wat wat vast gelegd moet worden, dan weten wij jullie zeker weer te vinden. Zeker aan iedereen aan te bevelen. Nogmaals bedankt beste mensen.

Anny Ottens Kort

Hallo Jan en Klaske,

Jullie hebben de gehele dag geweldig vast gelegd voor ons maar ook voor onze ouders en  grootouders.De beelden en de muziek passen allemaal super bij elkaar. Elke keer krijg en we weer kippenvel bij een aantal beelden en vooral bij de videoclip. We genieten elke keer weer als we de dvd kijken van onze trouwdag.

Douwe en Eelkje

We hebben op aanraden van zwager en schoonzus Jan als cameraman gekozen voor de reportage van onze bruiloft. We zijn blij dat we Jan hebben gekozen en dat de de dvd´s als aandenken hebben. Alle bijzondere momenten van de dag staan er op, met alles prachtig aan elkaar gemonteerd. We hebben ze inmiddels alweer een paar keer bekeken. Jan bedankt! Ook voor de gezellige momenten vooraf !!

Jacob en Froukje Prins

Bedankt voor de zeer mooie beelden voor onze mooie huwelijksdag, alles is prachtig in full HD gefilmd. Omdat ik zelf ook overweg kan met montage was het geen probleem voor v-d Heide, alles alleen digitaal aan te leveren op een kleine harde schijf.

Verder is er top werk geleverd op de dag zelf, ook is er een kleine montage gemaakt van het begin van de dag en de ceremonie, dit heeft v-d Heide kunnen doen tijdens het dineren met de familie. Dit filmpje hebben we voor onze gasten dmv een beamer in de zaal laten tonen en iedereen was er zeer over te spreken.

Jeffrey en Selda de Calonne