Een uitvaartreportage kan de nabestaanden helpen bij de rouwverwerking. Ook voor kinderen kan zo’n reportage van grote betekenis zijn bij de latere rouwverwerking. AV Product legt op professionele, integere en discrete wijze uitvaartdiensten vast op dvd (uiteraard met uitstekend geluid). Het videomateriaal wordt, compleet gemonteerd, afgeleverd op een gepersonifieerde DVD.

Op verzoek kunnen ook door de nabestaanden aangeleverde foto’s, film- of videofragmenten worden opgenomen op de DVD. Ook bestaat de mogelijkheid om een compilatie van de uitvaart video te maken,  dit is een wat kortere versie met alle belangrijke onderdelen van de uitvaart. Afhankelijk van de wensen van de nabestaanden kan de gehele uitvaart worden vastgelegd, of een bepaald gedeelte van de uitvaart: alleen de ceremonie in kerk of aula of alleen de begrafenis. De cameraman is discreet aanwezig en het zal de aanwezigen nauwelijks opvallen dat er wordt gefilmd.

Kist 1-3Op verzoek kan de uitvaartreportage ook worden uitgebreid met foto’s en/of film-en videomateriaal dat de nabestaanden aanleveren. Op deze wijze kan een breder beeld worden gegeven van de overledene en ontstaat een zeer persoonlijke afscheidsfilm die een dierbare herinnering voor de nabestaanden kan vormen. Het aan te leveren materiaal kan bestaan uit foto’s, filmopnames of videobanden. AV Product van der Heide  verzorgt het digitaliseren van het materiaal en de integratie van het materiaal in de afscheidsfilm. De afscheidsfilm wordt afgeleverd op een interactieve, gepersonifieerde DVD.

Als extra is het ook mogelijk om een livestream te maken, zodat de ceremonie van uw dierbare in elk huis op de wereld met een internet verbinding de ceremonie live kan volgen .

Voor meer informatie voor uw reportage en of livestream neemt u  vrijblijvend CONTACT met ons op.